Тя е сред най-популярните и красиви лица на родния ефир, но вместо да й помага, това сякаш й носи провал след провал в личния живот. Дотолкова, че водещата Лиляна Боянова не крие, че е отчаяна. Още повече тези дни, когато семейството й празнува голям празник.

Родителите на Лиляна Боянова отбелязаха цели 45 години от сватбата си, а баща й скоро бе рожденик. За Лили връзката на майка й и баща й е за пример от малка. Тя не крие възхитата си от любовта, сплотеността, единството и хармонията, в които двамата винаги са живели и в които са я възпитали.

"Те са ми най-прекрасния пример и именно за това мечтаех като дете - да намеря човека за себе си и да остареем заедно в любов", казва Боянова, но с болка признава, че явно не й е писано и вече се е отказала да търси въпросния мъж.

"Имам син, когото гледам сама от раждането му, защото баща му ни напусна и не се интересуваше от нас. Дълго време не успях да открия любов, а преди две години, когато си мислех, че съм я срещнала, се оказа, че пак не е той", споделя Лиляна, визирайки последния си приятел Николай Пенчев, с когото пътищата й също се разделиха. Те останаха приятели, но Боянова искаше нещо много повече. Уви...

Източник: Crimesbg.com