Забелязали ли сте странната липса на Венета Райкова през последните месеци?! Ако не сте, проверете сами! Водещата и автор на бестселъри, която е повече от активна в социалните мрежи, изчезна от тях на 16 септември миналата година. И оттогава няма нито един пост.

Последните са й нужни не, за да сваля гаджета, а за да си рекламира и продава книгите и точно затова липсата й толкова време е нелогична, абсурдна и дори плашеща. Мнозина се питат къде е Венета и какво става с нея като се надяват да е добре физически.

Близки до Райкова разкриха тези дни, че за щастие здравето й е нормално, но водещата е изпаднала в някаква "черна дупка" и личностна криза, вероятно свързана с наближаването на 50-така.

Знаем, че Венета се разведе с мъжа си Тихомир Георгиев още преди години, а после се хвалеше, че има неангажиращи връзки с млади лъвчета, които я "скъсвали". Тя започна да си слага хиалурон в устните и да се подмладява, но явно е осъзнала, че всичко това е преходно и фалшиво.

"Нищо не може да замести любовта към един човек, тръпката, отдаването... Но не отдаването за няколко часа в леглото, а другото - истинското. Вероятно и това я измъчва, затова се затвори и изчезна от света, за да осмисли живота си и да открие какво всъщност иска", коментират източниците.