Ядовете на Гришо с Мария Шарапова започнаха, семейството му не издържа!

Григор Димитров - Гришо бере сериозни ядове заради връзката си с тенис звездата Мария Шарапова. Толкова големи, че семейството му вече не издържа и взе категорично мнение по въпроса. Близките на Гришо смятат, че отношенията между двамата спортисти трябва да приключат или поне да се разделят за известно време.

Причина за драмата в семейството, от която потърпевш е самият Григор Димитров, е фактът, че близките на Мария Шарапова, а и половин Русия, обвиняват българина за провала на кариерата на спортистката.

[caption id="attachment_336472" align="alignright" width="300"]Гришо Гришо започна да бере сериозни ядове заради връзката си с Мария Шарапова[/caption]

Преди дни руските медии гръмнаха с новината, че родният тенисист, който загуби последната си битка в Акапулко, ще срине до основи всичко, постигнато от Мария Шарапова. И, разбира се, обвиняват него за пораженията й.

"Маша се разболя от стомашен вирус, защото отиде с Григор в Акапулко. Каква работа имаше тя там?! Миналата година по същото време Маша се беше отдала на пълна почивка и релакс, за да може после да се съсредоточи само върху тениса. Сега това момче я разсейва непрестанно. Защо й трябваше да ходи в Мексико, като това момиче от години не играе в турнири, чиито награден фонд е 250 000 долара. Мария Шарапова е побеждавала в турнири за 3,5 милиона долара в Париж, Мадрид и Щутгард", пише вестник "Советский спорт".

След като светът поде новината и медиите гръмнаха, обвиненията срещу Григор Димитров нарастват лавинообразно. Друг е въпросът, че родната тенис звезда все по-често е обвинявана и в спад в собствената си кариера, заради поддаване на славата и главозамайване.

"Това е причината семейството на Гришо да поиска да го защити. А в момента явно не виждат друг изход от този той и Маша да се разделят за известно време, за да спрат клюките и да се отдадат на кариерите си. Гришо обаче не е съгласен, защото е страшно влюбен. Да, той е тенисист, но да не забравяме, че на първо място е човек и то съвсем младо, влюбено момче", коментират родни фенове на Григор Димитров.

Тепърва предстои да разберем как ще се развият събитията и дали любовта на Гришо и Маша ще се окаже по-силна от медийния натиск срещу тях.