Побойникът Тачо го чакат много неприятни години. След като Софийският градски съд му лепна 3,5 г. лишаване от свобода, сега тази присъда може да бъде удължена.

Жертвата Георги Василев е подал иск за удължаване на присъдата. Като аргумент той използва факта, че са му нанесени дълбоки емоционални травми, защото и до днес се оглежда на четири, когато влиза във входа.

През 2020 г. мъжът на Жени Калканджиева преби своя съсед заради забележка, че музиката в дома му била много силна. Последва жалба от Георги и осъдителната присъда днес вече е факт.

Жени и Тачо най-после са решили да избавят съседите от присъствието си. Тузарският им апартамент в „Бояна“ вече е пуснат под наем. Така скандалите на-после ще спрат и всички в жилищната кооперация ще са щастливи.

Драмата за Стефан Манов обаче тепърва предстои. Някои от затворниците в Софийския централен затвор вече му се точили. Те не го понасяли още от „ВИП Брадър“ и сега щели да се разправят с него.

Интересното е, че дори парите на Жени в случая не вършат работа. Законът тук не може да се подмине с лека ръка, защото това не е първата подобна проява на Тачо. Затова най-после той ще си плати за пиянските си вандалщини.

Източник: Галерия