Прикован на легло се оказа кулинарният чаровник Лео Бианки, а причината са травми на краката му, оказали се много тежки. Това сподели той самият, както и снимка от болничното заведение.

В продължение на месеци той няма да може да живее и да се движи нормално, а трябва да остане неподвижен като към краката му ще са прикачени шини. Физиотерапията и най-вече помощта на Бог са нещата, на които разчита и се моли.

Всичко се случило преди около година, когато Лео решил да се прави на скиор в Банско, макар да не бил виждал ски от цели 25 години. На всичко отгоре заложил на "бързата писта" и разбира се, паднал тежко. Краката му сякаш се "обърнали", но тогава решил, че ще му мине като на куче и не взел крути мерки.

Явно травмите са давали своето отражение бавно, но упорито и при една игра на футбол наскоро станало зле. Направили му снимка, която ясно показала, че връзките му са за спешна операция.

"Ходя редовно на физиотерапия, пазя се, спазвам всичко, което са ми казали. И се надявам на добър изход, даже да бягам след месеци", признава Лео Бианки. А неговите приятели и почитатели искрено му стискат всички палци на света това да стане по-скоро.