Радина Кърджилова и Деян Донков са разделени от месеци насам, но днес и двамата тъгуват заедно, защото ги сполетя нещо ужасно. Драмата е семейна и е свързана с едно от най-милите им същества - тяхното малко кученце Чика.

Чика се е изгубила и Радина нададе вик в мрежите вчера. Тя пусна снимки на мъника и помоли за помощ всеки, който може да откликне. Кърджилова обясни, че Чика е изчезнала вчера, в неделя, в района на Борисовата градина - квартал Изток.

"Загуби се в Коколандия, където ние празнувахме рождения ден на сина ни Христо. Много ви моля, ако някой я види, ако я намери, или чуе нещо за нея, да ми се обади. Да се свърже с мен. Или с Деян", написа в мрежите актрисата.

Очевидно вчера Радина и Деян са били заедно и е очевидно защо - събрали са се, за да направят сина си щастлив. Но е голяма вероятността да е избухнал поредният скандал помежду им, за да не обърнат внимание на домашния си любимец и той да изчезне. Малко кучета ще избягат сами, те стоят плътно до стопаните си и не биха го направили. Освен ако малката Чика не е открадната и дано не е, коментират потребители.

Те стискат палци кученцето да се намери и после да остане при този от двамата, който се грижи по-добре за него.

Източник: Crimesbg.com