Двамата бяха заедно и се обичаха лудо няколко години, но явно това не е било достатъчно. Виктор Стоянов и Мария Тарашманова в крайна сметка се разделиха и всеки пое по пътя си, като решението за тази раздяла е било нейно. Това пролича от думите на Виктор, който на няколко пъти и публично призна, че Мария е жената, която е обичал и продължава да обича.

Той обаче сподели, че е правил много грешки, които тя е прощавала и прощавала... докато в един момент просто е затворила вратата след себе си. Наскоро, преди да влезе в Денсинг старс, Виктор публикува видео с мили спомени от връзката си с Тарашманова и пред цяла България й се обясни в любов.

Думите на Стоянов наистина бяха силно трогателни и признаваме, че не сме го очаквали от него. Явно любовта му наистина е голяма, но... Преди ден Мария Тарашманова реши да отговори на бившия си и го направи с кратко клипче, в което се разплака и не скри сълзите си.

Пътешественичката просто заяви през сълзи, че си е научила уроците и поема пълната си отговорност за тях. "А сега избирам да бъда щастлива...", хлипаща  явно разстроена обясни Тарашманова.

Уроците, за които говори тя, може би са изневерите от страна на Виктор. Мнозина споделят, че точно такива са били грешките, за които говори и на които Мария се е преситила да прощава.

Източник: Crimesbg.com