Преди седмици Светлана Гущерова призна, че е започнала отново да посещава църкви и манастири, след като години наред кракът й не стъпваше в Божията обител. Помним, че блондинката беше убедена, че ако влезе в храм, после й се случва нещо лошо, но ето, че промени вижданията си.

Тя разказа, че причината е голяма драма, която е преживяло семейството й, но не обясни каква. Е, днес, истината вече е факт, а Светла счете, че няма нужда да крие повече и проговори за загубата на бебето си.

Оказа се, че тя е била бременна и сега с Християн Гущеров са щели да имат пет деца, но е абортирала спонтанно. Това, разбира се, я е съсипало в онзи период и всички го изживели много тежко. Затова и се върнала към вярата в Бог, затова и си обещала да става все по-добър човек, съпруга и родител на малчуганите си.

Гущерова призна също, че скоро ще влиза в клиника в Турция за операция, но успокои, че това е естетична такава. Тя ще се подложи на корекция на корема, който след четирите й бременности и раждания вече не изглежда така, както преди и има повече отпусната кожа.

"Искам да съм хубава за мен и най-вече за мъжа ми Хриси", чурулика Гущерова.

Източник: Crimesbg.com