Скоростно разведена се оказа дъщерята на шоумена Иво Танев. Албена Танева, която е вече част от предаването на Гала, сложи край на брака си с Десислав Данчев - Десо, който е китарист на "Мастило". Двамата имат дъщеричка, която, разбира се, остана да живее с Албена, но и баща й се грижи за нея.

Като причина за развода близките им изтъкват постоянните скандали, огласящи дома им, които произтичали основно от разликата в годините им. Десо е с 16 лета по-голям от Албена. Надали само в това е причината обаче, по-вероятно е да имат огромни различия в характерите.

Драма: Щерката на Иво Танев в скоростен развод с Десо от "Мастило"! (подробности + СНИМКИ)

Припомняме, че навремето Десо беше гадже на Вики от "Мастило", но така и не успяха да стигнат до семейство. А с Албена Танева се загаджили наистина като на кино - в момент, в който Десо и тогавашната му приятелка завели Албена на море, уж, за да я запознават с някой, подходящ за нея.

"Не знам какво стана. Както си лежах по корем на плажа, Албена се съблече по бански и ми изфиряса умът. "Забих" се в пясъка - тотално и си откачих по нея", разказваше с усмивка Десо преди време.

Е, явно магията от първото събличане по бански и първите трепети отдавна е изчезнала и сега двамата са поели по различни пътища. Въпреки това обаче продължават да общуват, в името на детето.

Източник: България днес