Проблемите между Симона Загорова и Симеон Данев стават все по-сериозни!

Щерката на Глория - Симона Загорова има сериозни проблеми с приятеля си Симеон Данев. Между тях настъпи разрив, който става все по-голям, разкриха близки до младата двойка източници, научи Kliuki.bg.

Проблемът идвал оттам, че за разлика от Симона Загорова, която все още е ученичка, гаджето й Симеон тази година каза "сбогом" на школото и отпразнува абитуриентския си бал. Дотук добре, ако не бяха постоянните скандали и разправии, с които глезената Симона Загорова вгорчавала живота на момчето.

[caption id="attachment_316346" align="alignright" width="300"]Симона Загорова Симона Загорова дърпа Симеон надолу, връзката им е към разпад[/caption]

Гласовитата щерка на Глория силно се страхувала да не изтърве Симеон, който преди време поне имал сериозни планове за следване в чужбина. Той бил с невероятно добър успех в банковата гимназия, която завърши и всички преподаватели му обещавали блестящо бъдеще. Съветвали го обаче да отиде да учи в престижен колеж на запад, за да може да си осигури много повече възможности за бъдеща кариера.

Преди да срещне Симона Загорова, Симеон бил напълно съгласен с препоръките на учителите и родителите си, и вече градял планове в кои западни колежи да кандидатства. Сега обаче всичко рухнало и бъдещето на момчето е заплашено от провал.

"Симона Загорова го дърпа надолу. Тя няма добър успех в училище и не я интересува нищо друго, освен музиката и обикалянето по заведения и дискотеки. Откакто се хвана с нея, Симеон влоши успеха си и рискува да се провали в най-важния момент в живота си. Той все още иска да учи в чужбина, но Симона Загорова постоянно му се сърди и настоява да остане при нея", разказват съученици на Симеон, пише Хотарена.нет.

Приятели на Симона Загорова пък са убедени, че ако капризната щерка на Глория продължава да саботира бъдещето на Симеон, то връзката им е обречена и краят й ще настъпи с трясък още преди началото на есента.