Племенницата на Златко Баретата плаче пред Мегз!Мегз сподели неочаквано интересна

информация в едно от сторитата послучай риалитито си. В новия сезон тя е събрала своите ангели с цел да дадат гласност. И с това да помогнат за важни за тях каузи. [caption id="attachment_434619" align="alignright" width="265"]Мегз Биляна Лазарова трогна Мегз и зрителите[/caption] В последния епизод Каканашева запозна красавиците с Христо Мутафчиев. И те разкриха най-големите си болки пред него и Мегз.

Оказва се, обаче, че една от участничките - теен-сензацията Биляна Лазарова, по известна като B-lyanish - е племенница на Златко Баретата.

Това стана ясно, когато със сълзи на очите красавицата сподели, че нейната кауза ще бъде свързана с генетични мутации като “Муковисцидоза”. “Мегз ме покани в риалитито, за да помагам. А това е моята най-голяма болка. Батко ми Алекс почина от муковисцидоза” - каза красавицата. “Това е тежко, нелечимо, генно заболяване, което води до забавен растеж и затруднения в дишането” - добави още тя, неможейки да сдържа сълзите си. “Лечението на това заболяване е непосилно скъпо. Затова след като семейството ни преживя тази болка, искахме да помогнем на други деца в това положение и да събираме средства. Но буквално няма към кого да се обърнеш и дори къде да дариш”. С помощта на Мегз и Христо, Биляна Лазарова успя да конкретизира целта си. И реши, че иска да създаде място, където хората могат да получават, информация, подкрепа и да даряват/събират средства при сблъсъка си с болестта. На 22 Октомври 2018 година когато синът на Златко Баретата неочаквано почина, красавицата сподели тяхна детска снимка в инстаграм и написа “Отиде си моят герой”. Загубата беше много тежка за семейството и до днес предизвиква неудържими сълзи в очите им.