Невъзможна любов с мистериозен мъж съсипва Михаела Маринова. Младата певица призна за това публично, като явно има нужда да излее душата си и не се интересува кой и дали ще я съди.

Мишето разказа, че е срещнала човек, който е променил живота й и нея самата. С него тя открила себе си и станала по-добрата версия на Михаела. За нещастие обаче любовта им била невъзможна и тя се опитвала да преодолее чувствата си, но засега без успех.

"Обичам го, страшно силно го обичам. Срещнахме се и чувствата пламнаха веднага, на мига. Но времето, в което съдбата ни събра, не е нашето. Не можем да сме заедно и това ми тежи, убива ме. Не мога и знам, че няма да спра да го обичам. И не искам да спирам", признава Маринова.

Близки до нея източници шушукат, че любовта й е невъзможна, поради единствената логична причина - въпросният мъж е семеен и няма да изостави семейството си. Какво ще стане занапред, само Бог знае, но Михаела разказа, че е имала и проблем с паник атаки, от които все още се опитва да се отърве изцяло.

Колкото за предишната си връзка с футболиста Александър Дюлгеров, тя каза, че той е много добър човек, но не са си паснали като характери и като цели и виждания за живота в онзи момент.