Енджи Касабие и мъжът й се върнаха в Ливан заради кризата!Тежки дни настъпиха за иначе вечно

усмихнатата Енджи Касабие. Диетоложката на звездите остана на червено заради пандемията. [caption id="attachment_457205" align="alignright" width="300"]Енджи Касабие Енджи Касабие се принуди да се върне в Ливан[/caption] Напоследък все по-рядко се намират желаещи да се възползват от нейните съвети за отслабване. И въпреки всички усилия и пари, които хвърля за реклама, ситуацията с бизнеса й става все по-притеснителна, твърдят запознати. Това принудило звездата на напусне България, за да си търси късмета в родния Ливан. Дни преди Коледа съпругът на Енджи – Рабих ел Зейн, показа фотос от летището в Истанбул, придружен с коментар „Към Ливан”.

Говори се, че двойката вече трудно успява да покрива раздутите си разходи с парите, които печели в страната ни. Клиентите на Енджи в последната година намалели критично, тъй като все по-малко хора у нас могат да си позволят да плащат за услуги на диетолог.

Вместо това, предпочитат диетите, известни от миналото, и съветите за здравословно хранене, които могат да намерят без пари в интернет. Касабие вече не може да разчита на родните звезди, които от близо година карат „на мускули” със символични ангажименти и още по-символично заплащане. В същото време клиентите от Холивуд, на които разчиташе преди, също ги няма. Заради пандемията в България напоследък се снимат все по-малко чужди продукции, съответно звезди от ранга на Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм, снимките с които заемат ключово място в рекламните материали на ливанката, вече не я търсят. Тъй като просто нямат работа у нас, пише вестник Уикенд. Когато забелязала, че бизнесът запада, амбициозната дама впрегна всичките си умения и фантазия, за да го спаси положението, надявайки се да привлече повече обикновени хора за ползват услугите й. Тя си уреди телевизионни участия, написа книга за отслабване без диети, похвали се навсякъде в публичното пространство, където й бе дадена трибуна, че само 6 месеца след раждането на първото си дете е успяла да смъкне теглото си до символичните 46 килограма. Но в криза като настоящата клиентите й не са станали повече, а и книгата й не може да се похвали с кой знае какъв интерес, твърдят запознати. Ливанката не може да разчита много и на доходите на мъжа си, тъй като при него ситуацията била още по-плачевна. Само допреди няколко месеца той хранел надежди да направи кариера като актьор. И дори регистрира няколко участия в холивудски продукции, снимани в България. Но пандемията е сложила край на тези надежди поне за момента. Всичко това накарало двойката да обърне поглед обратно към Ливан. Докога? Времето ще покаже.