Васил Василев - Зуека рухна, защото бе наранен не от друг, а от обичната си дъщеря Девина!

Винаги усмихнатият и позитивен Васил Василев - Зуека не издържа на най-жестокия удар в живота си - думите на първородната му дъщеря Девина. 15-годишното девойче, което е всичко за актьора и водещ на "Като две капки вода" така и не успя да приеме раздялата на семейството си. И срина баща си с признанието, че не иска и няма да види братчето си, разкриха близки до Зуека.

Никой дори не подозираше, че откакто преди няколко месеца бебето на Зуека и Ани Вичева се появи на света, кака му не го е виждала. Припомняме, че откакто татко й се раздели с майка й Нина, Девина изпадна в депресия, присъща за нелеката й възраст.

[caption id="attachment_340565" align="alignright" width="300"]Зуека Зуека би понесъл всичко, но не и отчуждението на първородната си щерка Девина[/caption]

"Та тя е само на 15 години, точно в пуберитета. Кой подрастващ не би реагирал така и кой би приел с отворени обятия и аплодисменти новината, че един от родителите му си има друг. Дори голям човек ще се разстрои от факта, че семейството му се разбива. На Девина не й е лесно, затова колкото и да му е мъчно, Зуека трябва да прояви търпение и да я разбере", коментират близки до актьора, пише вестник "Всеки ден".

Към настоящия момент Васил Василев - Зуека наистина тежко преживявал отдръпването на единствената си дъщеря и много страдал, задето тя и братчето й не се познават. Опитвал се обаче да гледа философски на нещата и да остави времето да излекува раните на Девина.

Притеснението му обаче е в това, че Зуека не знае как бившата му съпруга Нина "диктува" мислите на щерка им. За всички е ясно, че Нина нямаше как да остане приятелка със Зуека след публичната му изневяра и факта, че я направи за смях пред цяла България.

"Представете си какво е да вървиш и да те сочат с пръст като рогоносец - ужасяващо е за всяка жена. Затова и Васил се страхува, че настроението и позицията на Девина към новото му семейство може да е повлияна от наставленията на майка й. Важното сега е Нина да успее да се абстрахира от собствената си обида и огорчение, и да убеди дъщеря си, че с когото и да живее, Зуека си остава неин баща, а и братчето й не е виновно за нищо", смятат близки до водещия на "Господари на ефира".