Дара Екимова разкри тревожна истина за себе си и то в ефир. Щерката на пиарката Ива Екимова и покойния Дими от Сленг, се появи в "Събуди се", за да отговори на масово задаваните преди време въпроси на потребители - какъв беше проблемът, който я вкара в болница.

Както знаем, Дара е съвсем млада жена и се предполага да е в цветущо здраве. Внезапно обаче тя се оказа не само в болница, но и в тежко състояние, за което сама информира в мрежата. Масовите слухове бяха, че поставеният й силикон е причината, но се оказа друго.

"Не съм имала проблеми със силикона, а с бъбреците. Да, положението беше сериозно, но съм благодарна, че се възстанових. Благодаря и на лекарите! А снимката я пуснах затова, защото имах насрочени доста участия и исках да уведомя хората какво се случва с мен, за да не ги разочаровам и да не решат, че съм несериозна", каза Дара.

След това обаче тя втрещи всички и с нова изповед и тя е, че в момента се лекува при психолог. Това се наложило, защото започнала да изпитва натрапчиви мисли и имала проблеми със самата себе си.

"Самотна съм може би, затова съм отключила тези неща", каза Дара Екимова, а всички се учудиха, защото се знаеше, че си има сериозен приятел. Явно двамата са се разделили и нещата са ескалирали.

Източник: Crimesbg.com