Вече повече от месец и половина никой не може да открие Алек Младенов. Ергенът се изпари яко дим и като че ли буквално е сублимирал, разкриха източници от продукцията. Продуцентите са в шок и бесни, защото синеочкото има да изпълнява редица ангажименти по договор, но се крие и бяга от всички.

Неустойките, които той ще трябва да заплати по този договор, са в огромен размер и няма съд, който да се произнесе в негова полза, защото той лично е подписал документите. Въпреки това Младенов си би камшика и избяга с 200, не си вдига телефона, не отговаря и на съобщенията на хората от екипа.

"Алек трябваше да гостува в поредица от предавания по телевизията, в подкасти, в реклами и прочие неща, които са задължителни в договора. На Евгени Генчев и на Виктор Стоянов също не им беше особено приятно, но си спазваха задълженията. Алек обаче избяга и явно майка му го е успокоила, че семейството му ще покрие неустойките", коментират запознати.

Знаем, че именно Ксения Младенова беше тази, която подучи сина си да си тръгне така позорно на финала на "Ергенът" и дори да не погледне финалистките в очите.

Очевидно е, че на Алек никак не му е приятно да го нападат постоянно в ефир за подлата постъпка и предпочита да се крие като мишка.

Източник: Crimesbg.com