Венета Райкова се намира в най-жестоката ситуация в своя живот!

Отпадна и последната надежда Венета Райкова да спаси жилището си. Бившата тв водеща се надяваше да получи 50 хил. лв. от Евгени Минчев и с 30 от тях да погаси задължението си към Юксел Кадриев. Това обаче няма да се случи, пише Pik.bg.

Лорд Минчев е погодил жесток номер на блондинката. Той изобщо не се появил на последното заседание в съда и така съдията отложил делото чак за 08 март.

[caption id="attachment_376237" align="aligncenter" width="300"]Венета Райкова вече няма шанс да се спаси от съда Венета Райкова вече няма шанс да се спаси от съда[/caption] Дотогава обаче Венета Райкова трябва да се е разплатила с колегата си от Би Ти Ви, а това няма как да стане. Затова по всяка вероятност от Нова година тя ще живее в друг апартамент. Припомняме, че Вени сама започна войната с Евгени Минчев. Тя го заведе под отговорност за нанесени обиди, но лордът контраатакува с обвинение в клевета. Затова през пролетта има вероятност Райкова не само да не спечели, но и да изгуби доста пари. Всичко това прави предстоящите празници истински кошмар за Венета и семейството й. Малкият Патрик няма да може да се радва на скъпи подаръци за Коледа, тъй като майка му е затънала в дългове. Според слуховете, когато научила, че по делото й срещу Евгени Минчев няма да има развитие скоро, Венета Райкова не успяла да сдържи сълзите си. Тя се разплакала с глас в обятията на мъжа си Тишо, тъй като това значи сигурна загуба на жилището им. Нека припомним, че Юксел Кадриев успя да осъди русокосата журналистка на втора инстанция. Причината е интервю с бившата му съпруга, проведено в "Горещо" преди 5 години. За изненада на всички, новинарят повдигна обвинение не срещу продуцентите или телевизията, а срещу водещата. Самата Венета се оплака във Фейсбук, определяйки решенеито на съда за крайно несправедливо, тъй като е променил становището си без никакви последвали доказателства. Глобата за писателката е 30 хил. лв. и докато не я изплати, сметките и апартаментът й ще бъдат запорирани, припомня Kliuki.bg.