Благой Георгиев окончателно довърши съпругата си Христина!

Футболистът Благой Георгиев прекали татално. Той окончателно довърши и без това съсипаната си съпруга Христина като я заряза с детето им и отиде да живее с умопомрачителната красавица Оля Абрамович. Руската манекенка открай време не криеше симпатията и влечението си към родния футболист. А като разбра за това, Благой Георгиев моментално хукна при нея.

Привидно набожният Благой Георгиев в момента се намира в Москва, където усилено търси къща за себе си и Оля Абрамович. Докато рухналата от болка и обида негова съпруга Христина не знае как да обясни на детето им, че таткото ги е напуснал. Това разкриха близки до семейството на футболиста, пише Хотарена.нет.

[caption id="attachment_318868" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев Благой Георгиев търси къща за себе си и Оля Абрамович[/caption]

"Всичките му близки са в потрес. Те не могат да проумеят какво става с Благой Георгиев, че се държи като болен човек. Защото това е болест - манията му към жените и креватната гимнастика. Дори според психолози Благо Джизъса има нужда от терапия и задължително лечение, защото поведението му е неадекватно", разказват познати на футболиста.

Припомняме, че само преди седмица страната гръмна с новината за изневярата на Благой Георгиев с бившата годеница на Христо Сираков Биляна Евгениева. Двамата бяха засечени от папараци в дискотека, а след това насред една от централните магистрали, на която се целуваха, без да им пука от нищо.

[caption id="attachment_318869" align="aligncenter" width="300"]Красивата Оля Абрамович завъртя главата на Благо Джизъса Красивата Оля Абрамович завъртя главата на Благо Джизъса[/caption] [caption id="attachment_318870" align="aligncenter" width="300"]Хубавицата си падаше по Благой отдавна Хубавицата си падаше по Благой отдавна[/caption]

Ударът за Христина, която години наред прощаваше изневерите на Благой Георгиев, е страшен. Още повече, че докато футболистът пръска луда пари - около 5 000 на ден, за да задоволява капризите на Оля Абрамович, Христина и детето му тънат в мизерия.

[caption id="attachment_318871" align="aligncenter" width="244"]Христина е съсипана заради връзката на Благой с Оля Христина е съсипана заради връзката на Благой с Оля[/caption]

Приятелки на младата родителка разкриха, че тя е стигнала дотам да търси пари на заем от близки и познати, докато Благой Георгиев си живее като цар. В тази ситуация разводът на Благой Георгиев и Христина е почти сигурен, защото съпругата му едва ли ще търпи тези унижения и ден повече.