Джулиана Гани удари дъното

Мнозина смятат, че нахаканата силиконка най-после си  е „намерила майстора“. Те злобеят, защото не одобряват непрекъснатото й фукане с обикаляна из елитни дестинации и разкоша, който демонстрира.

Миската е майка на двама сина, от двама мъже. Има и два брака зад гърба си. Напомпаната с пластични интервенции Джулка получи и як хейт, че заряза първородният си син Давид на отглеждане на татко му, монтанския фитнес гуру

Дотам ли стигна? Джулиана Гани се въргаля с прасета (Шок снимки)

Илиян Найденов. С оправдание да не води дълги и изтощителни съдебни битки, плеймейтката отстъпи родителските права на съпруга си и го остави на неговите грижи.

След което бързо се метна в обятията на полицая от Велико Търново Теодор Гецов. Уж не искаше повече венчило, но според клюката двамата са сключили тайно брак и също имат син.

Дотам ли стигна? Джулиана Гани се въргаля с прасета (Шок снимки) - Снимка 2

Джулиана Гани обича да провокира, както с поведението си, така и с разголените си снимки, които разделят аудиторията на две.

Сега обаче бившата брадърка направо „разцепи мрака“ с тези снимки. Тя се показа не от луксозен хотел в тузарска дестинация, а сред прасетата. Да, няма лъжа и измама, Джулиана Гани се въргаля сред прасетата. И твърди, че много й харесва. Дали пък не са за реклама, съмняват се мнозина.

„Ами отива й. Най-после си попадна на мястото“, подиграха й обаче зевзеци в нета.