Александър Кадиев се оказа същият като майка си. Легендите за Катерина Евро и оргиите, в които е участвала на младини, все още са живи. Дългогодишният й брак не й попречи за това.

Очевидно синът й върви по нейните стъпки. И той беше обвързан дълго време и дори има дъщеря от Таня Тончева, но й изневери с Ивелина Чоева и я напусна заради нея.

С цялата си наглост Сашо признал изневярата си пред Таня по най-бруталния начин. Една вечер й го изтърсил изневиделица, а тя останала вцепенена.

Влюбих се в друга жена и искам да съм с нея“, казал актьорът на майката на единственото си дете.

Телевизионният водещ върви по стъпките на майка си, която сложи рога на мъжа си многократно. Сашо се прави на влюбен в Ивелина Чоева, докато не види по-млада и по-дългокрака жена.

Да се чуди човек как Таня не напусна първа Мамин Сашко. Той е изключително несериозен мъж. И до днес всяка свободна минута я прекарва пред компютъра, за да играе на игри, сякаш е шестокласник. Освен това за 10 години така и не предложи брак на танцьорката, която жадуваше за това толкова много.

Любовта на Сашо към Таня е била фалшива. На Ива веднага направи предложение и предстои уж да се венчае за нея, но при Сашо нищо не е сигурно.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com