Казват, че крушата падала до дървото си и това наистина е така. Щерката на Ваня Щерева е напът да повтори съдбата на майка си и да остане без сериозен мъж до себе си.

Мила Роберт сама призна, че не иска и да чува за брак и деца. За нея тези неща били отживелица и изобщо не смятала да ги търси. Ако се случи, случи.

Това беше мотото и на Ваня преди години, затова отгледа щерка си сама и вече е на над 50-годишна възраст, а става за смях с флиртове с младоци на годините на дъщеря й.

Мила е на 26 г. и вече й е време да се оглежда за нещо сериозно. Певицата обаче била травмирана от раздялата между родителите й в миналото и оттогава не вярвала в сплотеното семейство, а смятала, че трябва да се живее за мига и каквото стане.

Майка й не била съгласна с тази нейна философия, опасявайки се, че това може да остави Мила стара мома. Ваня поне има дъщеря, докато наследницата й и това може да няма при тези свои странни разсъждения за любовта.

Роберт все още водела живот на тийнейджърка. Спяла до обяд, обикаляла дискотеките и баровете, правела свалки за по една нощ и изобщо не я интересувало животът й накъде върви.

Източник: News2.bg, Crimesbg.com