Наскоро стана ясно, че актрисата Доротея Толева, която последно си спомняме от лентата "Пътят на честта" ще играе в новия сюжет на Мисията невъзможна с легендата Том Круз. там тя ще влезе в ролята на таен руски агент.

Доротея и сестра й Емануела, която е половинката на водещия Андрей Арнаудов, са спортистки, занимавали са се със спорт - баскетбол, дълго време, после стават модели. След това Доротея се насочва към киното и снимките, телевизията.

Сега и сестра й вече сякаш ще има интерес към подобни изяви, защото сутринта обяви новата си рубрика в предаването на Георги Любенов. Там Емануела ще има време на представя различни успели българи в своя рубрика сутрин по БНТ през уикендите. 

Двете сестри рядко са в центъра на общественото внимание, особен интерес имаше след като стана ясно, че Емануела роди дете на Андрей, но като цяло те не са толкова активни в медии и социални мрежи.

Сега обаче Доротея побърза да сподели радостта си от ролята, заедно с голямата звезда Том Круз, ще ги видим на роден екран през лятото. 

Доротея и Емануела Толеви с нови проекти