Максимата, че физиономията лъже понякога, се оказа вярна

Защото миловидният, синеок и добре възпитан Алек Младенов не бе такъв, какъвто се показа в „Ергенът“. В същността си той се оказа не само Мамин Сашко, ами и плазмодий, който заряза финалистките като „барани яйца“ и нямаше куража да се изправи лице в лице с тях.

Докато целуваше и се превъзнасяше колко красиви и щастливи го правят Надежда Вишева и Магдалена Томова, които отидоха на финала, заряза с мръсна газ. И се изнесе като подлизурко от имението в Родос, под ръчичка с мама Ксения, която се разбра, че контролира живота му.

Алек им направи услуга, като изчезна, заради характери си, който не се оказа никак блестящ. Самият ерген, въпреки че се показа като подлец и страхливец е прибрал тлъст хонорар от продукцията, за който мълчи.

36-годишната Маги, която не бе одобрена от мама, стана любимка на някои от зрителите. Момата страда заради постъпката на Алек, тъй като се надяваше да стане негова годеница, но бързо преодоля любовната мъка. Днес тя си живее живота и то никак зле.

Надежда Вишева, жената с „багаж“, както я нарече маминката на Сашко, а той не спираше жадно да целува и да я  иска за жена, отвори салон за красота.

Същият бизнес завъртяха и двете сестри Габриела и Пламена, които скриха от Алек роднинската си връзка. Виктория Асенова, на която момите й лепнаха прякора Цър Пър, сериозно обръща внимание на себе си.

Източник: Ретро, Crimesbg.com