Камелия продължава да провокира и да тъне в мистерия

Неостаряващото „огън момиче“ чукна 52, но никак не се е кротнала. Блондинката все още не се е примирила с Митко Пайнера. Тя си тръгна от фирмата мастодонт през 2014 и оттогава сама развива музикалната си кариера.

По думите й още е обидена, защото дълго време е градила нещо, спазвала е определени правила, но с нахлуване на новите певици(жадни за слава и готови на всичко) ,  се е разминала  тотално с управата на фирмата мастодонт.

Дори да сте екстрасенс: Няма да познаете любимото домашно занимание на Камелия!

Камелия признава, че при напускането на „Пайнер“ началото й е било супер трудно. Но вече е категорична, че един изпълнител може да успее и без да има солидна фирма или продуцент зад гърба си. Стига да знае какво иска и как да го постигне. Все пак певицата допуска да има зад гърба си фирма, която да я подкрепя, но само и единствено ако между нея и певеца има диалог. Всеки друг начин е недопустим.

За себе си, неувяхващия секссимвол сподели, че обича да си седи в къщи и да създава домашен уют. Вярна е на един мъж повече от 25 години, колкото малцина нейни колежки са изкарали в брак.

„Имам миялна, но много обичам да мия чинии на ръка. Така релаксирам, съсредоточавам се, помага ми да се събера, когато съм разстроена“, било любимото си домашно занимание на Камелия.