Дони и Нети имат репутация на верни и всеотдайно съпрузи в бранша

Нети и Дони са семейство цели 22 години. Припомняме, че Нети бе тази, която предложи брак на Дони. Случката става на раздаването на театралните награди , на 27 март 2001 година.Предложението е спонтанно и Дони е напълно ошашавен. Но все пак излиза и изрича „да“,целуват се страстно и след три месеца стават семейство официално.

„Още от първия миг между нас ставаше огнено. Ще изгубя половината от себе си, ако не сме заедно“, не спира да повтаря Дони.

Двойката се радва на дъщеричката Лилия, родена 10-година след подписа.След което решават да се оттеглят от музиката.Дотогава Дони е непрекъснато по участия  и турнета с групата. Нети завършва класическо пеене и играе в няколко оперни спектакъла.

Но именно с известната песен „Луната спи“ пеещата актриса става известна и тя слага началото на сериозната връзка със съпруга й.

Една от най-обичаните български поп песни, сътворена от Дони, трябвало да бъде изпята от друга певица. Той я пише за филма на режисьора Ивайло Христов „Емигранти“.Но режисьора препоръчва Нети, а тя я пее блестящо.След това двамата задълбочават връзката и се женят. А песента още е една от най-известните и обичани.

„Дони изневери на Нети с песен, но съдбата си знае работата“, бъзикат ги техни колеги.