Венелин Венков и Невена Цонева сякаш са се открили. Двамата са като двете половинки на цялото, а от седем години имат и своя син Александър. С тази любов съдбата определено се е реванширала на барабаниста, който има и голяма дъщеря Паулина от първата си жена. Жена, която го довежда до ръба и едва не го съсипва завинаги.

Едва днес се разбра, че въпросната е работила в деловодство, не е била творческа личност. С Венелин живеели добре, поне според него, докато една късна нощ, тя си събира багажа - ей така, без обяснения, взима дъщеря им и напуска Венков.

Напуска го, за да избяга при любовника си, който е полу българин, полу унгарец и бяга при него в Унгария. Венелин е в шок, в какъвто би изпаднал всеки нормален човек, защото дори не подозирал за изневярата, камо ли да очаква това от нея.

Той се съсипал, единствено семейството и работата му били опора и преживял наистина кошмарни месеци. В крайна сметка прелюбодейката върнала дъщеря му в България, но така и не се извинила за всичко, което причинила на музиканта.

"Много му се радваме сега с Невена, защото тя наистина е свястна жена и го обича до полуда", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com