Третият сезон на "Ергенът" ще се окаже пълен бълвоч и то не само заради тотално малоумния избор на участнички. Знаем, че този път продуцентите надминаха себе си по тъпотия и ни представиха моми, които буквално за нищо не стават - особено за нещо смислено...

Не това обаче е най-бруталната изненада на предаването, а постъпката на ергена Алек Младенов след финала. Както знаем, снимките на формата отдавна приключиха и победителка има. Знаем и че това е 34-годишната Надежда Вишева, която им и малко детенце, момче.

Надежда действително изпитва чувства към Алек и по време на двумесечния им престой в Гърция, се влюбва в него. А, когато той й дава пръстена, обяснява й се в любов и я моли да стане негова годеница, тя лети в небесата от щастие.

Е, тази радост обаче трае от ден до пладне, защото двамата не само не са заедно в момента, а Младенов й бие шута още дни след подаряването на пръстена и връщането им в България. "Мило" й обяснил, че я цени, но не я заслужава - най-баналния мъжки начин да се отървеш от жена.

Източници от кухнята разкриха, че Надя е била съсипана и в първия момент е изпитвала адска смесица от гняв и тъга. Тя чак тогава е научила, че Алек има сериозна приятелка навън и реално е играл роля през цялото време в имението. Разбираемо, днес тя не иска да го вижда и на снимка.

Източник: Crimesbg.com