Бедрос Халваджиян - синът на Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян, който без парите и протекциите на баща си, вероятно щеше да е хамалин някъде, предизвика нечуван скандал. Лигавото момченце, свикнало да цоца от фамилната каца и да се прави на голямата работа, е стигнало дотам, че да се подиграва с Исус Христос.

"Давай бе, дребосък! Днес е твоят рожден ден" - с това мерзко изказване започва така нареченият Бебо (явно е и бебо в мозъка) навръх Коледа. После продължава с гнусни и нелепи мемета, на едно от които бащата на Христос - Йосиф, казва на Света Богородица, че нямало да купи обувки на детето, защото Светият дух щял да му купи...

ДОЛНО ЛЕКЕ!! Лигавият син на Маги Халваджиян се подиграва с Христос! (скандалът е огромен - СНИМКИ)

Следва и трета снимка, на която Исус е изобразен в различен вид, а накрая е показан така, все едно не съществува и никога не го е имало. Долно, мръсно, гнусно!!!

ДОЛНО ЛЕКЕ!! Лигавият син на Маги Халваджиян се подиграва с Христос! (скандалът е огромен - СНИМКИ) - Снимка 2

Излишно е да казваме какво последва и какво все още следва от постовете на лекето Бедрос Халваджиян, който на всичко отгоре е и баща на две деца - не ни се мисли как ги възпитава.

Мрежата изригна и потребителите буквално линчуваха синчето на арменеца, което въпреки това не се трогна, а продължи да реагира така, все едно е дебил, който нищо не разбира. Позор! Жалка картинка!

Източник: ПИК, Crimesbg.com