Оказва се, че откакто е част от танцувалното шоу Денсинг старс, вечно усмихнатата д-р Неделя Щонова е изгубила съня си. Този факт бе споделен лично от нея, минути преди старта на предаването миналия понеделник.

 

Оказва се, че графикът на дипломираната невроложка е изключително натоварен покрай усвояването на сложните хореографии на партньора й Атанас Месечков и това е причината, поради която не й остава време да се наспи. Налага й се да става в 5.30 ч. сутринта, а и всичко я боляло от репетициите, което допълнително затруднява съня й.

 

Звездата разпространи специално обръщение към феновете си чрез социалните мрежи, в което се признава:

„Хората не виждат, че ставаме сутрин в 5.30, не виждат безсънните нощи, не виждат как лишаваме семействата си и приятелите от присъствие, не виждат целия процес, целия труд, който влагаш, за да създадеш нещо, не виждат травмите, контузиите, болките, кръвоизливите, сълзите. Може би няма и нужда да ги виждат. Те виждат крайния резултат. Всяко нещо си има своята цена.“

 

Очевидно телевизионната лекарка е готова да плати цената на танците, тъй като винаги е мечтала да танцува. Тя разкри още на старта на шоуто, че като малка е искала да стане балерина, но за да изпълни желанието на родителите си, станала лекар.

Източник: Уикенд