Докато Михаела Маринова изтърва питомното и хукна да гони дивото, от което получи само главоболие, сълзи и сополи, то бившият й приятел е влюбен и много щастлив. И нормално - футболистът Александър Дюлгеров не си е хванал омъжена булка, по примера на бившата си, а млада и свободна красавица на име Ани.

И макар че отборът му "Пирин" е в криза, а заплатите се дават рядко, Дюлгеров намери начин да изненада любимата си Ани с почивка в Тайланд и по-специално магнетичния остров Пукет.

Докато Михаела Маринова се сополиви за женен мъж, бившият й щастлив с новото си гадже! (виж Александър Дюлгеров и Ани)

От фотосите, които двамата пускат личи, че са наистина щастливи заедно, че им е комфортно и спокойно на душите. За жалост, Мишето не може да се похвали с нещо подобно, защото още страда за мъжа, когото най-силно е обичала, но който се оказа семеен и с деца.

Докато Михаела Маринова се сополиви за женен мъж, бившият й щастлив с новото си гадже! (виж Александър Дюлгеров и Ани) - Снимка 2

Припомняме, че Михаела Маринова и Александър Дюлгеров имаха връзка няколко години и дори всички смятаха, че ще се оженят, но изведнъж се разделиха, а тя заяви, че обичала друг.

"Кой, каквото си направи... знаете. Жалко, защото Сашо е наистина свястно момче, а Михаела... дано не съжалява някой ден", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com