Маги Томова, която остана на финала на "Ергенът" 3, борейки се за сърцето на Алек Младенов, днес е на върха на щастието и не спира да се усмихва. Усмивката й обаче не се дължи на мъж, а на факта, че най-после се отърва от брекетите на зъбите, които трябваше да носи няколко години.

По време на риалити формата Магдалена Томова влезе с тях, заради което бе несправедливо подигравана от някои участнички в имението, а и от някои зрители. Брекетите обаче не попречиха на Алек да я хареса и да избере именно нея за финалистка, макар впоследствие да избяга и от двете си фаворитки - Маги и Надежда Вишева.

Най-сетне Томова успя да се усмихне така, както си е мечтала - с бели, правилно подредени и сияещи зъби - струвало си е жертвата. "Носенето на брекети не само ти изправя зъбките, но и ти коригира захапката и самата челюст, които стават по-правилни след това", обяснява ергенката.

При нея времето на носене на брекетите е било по-дълго, защото Томова е възрастна, а с всяка изминала година става все по-трудно и отнема повече време да се коригират зъбите или челюстта. Най-лесно и бързо става при децата, затова и повечето хора са преминали през това в ранна възраст. Никога обаче не е късно да направиш нещо за себе си.

Източник: Crimesbg.com