Доц. Мишева от "Откраднат живот" заживя с Асен от "Дяволското гърло"!31-годишната Лилия Гелева

, която цяла България познава като доц. Мишева от докторския сериал „Откраднат живот” живее заедно с колегата си Христо Петков. Нашумял като Асен Чанов от крими поредицата „Дяволското гърло”, пише вестник „Уикенд”. [caption id="attachment_425626" align="alignright" width="300"]Откраднат живот Актрисата от "Откраднат живот" завъртя главата на колегата си[/caption] Двамата често могат да бъдат забелязани да пазаруват заедно в кварталния супермаркет, а след това да се прибират с една кола.

По време на участието на актрисата в кулинарното предаване „Черешката на тортата” преди нялоко месеца, стана ясно, че Лили е върла противничка на месоядството.

Гелева втрещи останалите участници с веганската си идеология. За любимия си Христо обаче актрисата от "Откраднат живот" често приготвяла свински ребърца на скара, пилешко с гъби и топено сирене и дробчета по селски. Връзката им била толкова сериозна, че двамата планирали да имат общ наследник.

Колеги на артистичната двойка разкриват, че миловидната Лили всъщност била скрита лимонка. И е станала причина за раздялата на Христо Петков с бившата му половинка Анастасия Ингилизова.

Тя пък е бивша жена на Деян Донков. Преди 5 години 43-годишната звезда на Военния театър роди син на 4 години по-младия от нея Петков, който е звезда на Народния. Днес тя е самотна майка на две момчета. От връзката на Анастасия с Деян е 13-годишният й син Деян-младши. И докато решението да сложи край на бурното си съжителство с кибритлията Донков било нейно, вторият й мъж Христо я изоставил с малкия им син Константин заради 12 години по-младата й колежка Лили. В арт гилдиягта отдавна се шушукало, че Анастасия и Христо не живеят заедно, но клюката се потвърдила в деня, в който Радина Кърджилова родила втория син на Деян на 23 юни 2016 г. Бебето дошло на бял свят по обяд, а вечерта Донков имал премиера на режисьорския си дебют „В очакване на Годо”.

Сред публиката в залата били и Анастасия, и Христо, но седяли далече един от друг. След представлението родителите на Радина и колегите й се събрали, за да отпразнуват раждането на малкия Деян, но Христо не се присъединил към компанията.

Самият Донков неведнъж е споделял, че Ингилизова е била една от първите, която е подкрепила връзата му с Радина. Освен колежки, двете били близки приятелки и изключително добре се разбирали. Кърджилова пък обожавала доведения си син и често се грижела за наследника на Ася, когато майка му била ангажирана.

След края на връзката си с 39-годишния варненец, Анастания Ингилизова така и не намерила нов мъж и се посветила на двете си момчета.

Великденските празници Ася, Деян-младши и Константин прекарали на морето в хотел „При Димо” в любимата й Варвара. Макар че усилено тренирал футбол, баткото Деян се надявал да издържи матурите, за да влезе в Английската гимназия.