Добромир Гущеров е вдигнал ръце от сина си Християн и от неговата раждаща женичка Светлана

Последният скандал прелял чашата на търпението му.Още преди време Добромир Гущеров, който от години живее в Испания с втората си съпруга Диана, отказал повече да бъде банкомат на семейството на сина си.

Като в каца без дъно той наливал крупни суми на вечно фиркания Мечо и на неговата женичка, която нямала един ден трудов стаж.

Въпреки че Светлето роди четири деца и не спираше да ги кръщава на свекър си, с цел за го цоцат вечно, в един момент на Добромир му писнало и завинаги отрязал финансирането на младото семейство.

Но Хриси и Светлана нямали никакво намерение да променят начина си на живот. Според техни близки те дължали над триста бона. Които Хриси похарчил по ротативки и луксозен живот, и задлъжнял с баснословни суми на лихвари.

Заради това се принудил да взима още пари от познати, в това число  и от олимпийския медалист Кирил Терзиев.

А пъкленият план на екс плеймейтката бил да топне за побой и осъди бореца за голяма сума пари, за да реши семейните проблеми.

Репортери потърсиха Гущеров-старши,за да го попитат знае ли нещо за борча от 300 000 лева на наследника му.

„Отдавна нямам никакво отношение със сина си, не се интересувам от него. Нито от съпругата му.Не ме занимавайте с тях“, отсече Добромир Гущеров от далечна Испания.

Източник: Crimesbg.com