Бившият политик Добромир Гущеров отново удари по родния си син Християн и жена му Светлана като публикува снимки от щастливо събитие вчера - кръщенето на внучка му Диана.

Да, малкото момиченце носи името на баба си, любимата втора съпруга на Гущеров, който приема нея като своя внучка, а дъщерята на Диана - Мартина, като своя родна дъщеря. Много пъти вече той е натъртвал, че това е истинското му семейство, избрано със сърцето и душата.

4-годишната Диана беше кръстена като християнче преди часове, но сме сигурни, че фотосите и умилението на Добромир са побъркали от яд Светлана Гущерова и Християн Гущеров. Та те се съдраха, само и само да дарят татето с цели четири внучета, а той, видиш ли, ахка и охка по "чуждото". Това е така, защото явно новото му семейство е читаво и не му пръска парите нахалос.

Знаем, че доведената му щерка Мартина Руменова се взе с Димитър Евтимов, който е вратар на ЦСКА и живеят сговорно от години. Добромир Гущеров и неговата Диана пък се установиха в чужбина и са се отдали на пътувания и опознаване на света, дори си бяха купили и каравана.

Самата Диана прави видеа, в които показва на хората красиви места, които си струва да се посетят.

Източник: Crimesbg.com