Жаклин Таракчи изглежда като младо и миловидно момиче, но изобщо не е толкова добричка. Тя е само на 18 г., а вече прави неща, с които едва ли се гордее.

Първо, именно Жаки изхвърли Прея от „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Веднага след като спечели „Гласът на България“, тя нокаутира мулатката с удар под кръста.

На Прея тази работа много повече й трябваше, защото е вече зряла жена и една сигурна заплата й идваше добре. Жаклин е само на 18 г., преди 2 месеца беше абитуриентка и изобщо не се налага още да работи.

Освен в музиката, Таракчи е напориста и в личния си живот. Тя отдавна не е непорочна, макар на нейната възраст да има много момичета, които не са правили секс. Жаклин не е от тях, като даже си има гадже, което е с пари, разбира се.

Добро момиче ли? 18-годишната Жаклин Таракчи изхвърли Прея, а сега си дава тялото на...

Баскетболистът на „Левски“ Сава Костадинов е мъжът, който топли леглото на Жаклин Таракчи нощем. Двамата са заедно от няколко месеца, а в момента са заедно на море.

Макар да е само на 18 г., певицата води доста развратен живот. Тя изглежда и като евтина уличница, хваната от магистралата.

Гримът, с който Жаки се появява на работа, е достоен за някой тр@вестит, но не и за 18-годишната абитуриентка. Тя обаче предпочита да се излага така, защото явно в естествен вид гледката е отчайваща.

Източник: Crimesbg.com