Деси Цонева уж е умна и с претенции за класа и интелект, а направи поредната простотия. Този път тя дори откровено погнуси потребителите в мрежата, защото реши да им натресе под носовете краците си.

Ще прощавате, но гледката не е нито приятна, нито естетична. Както сами виждате, Десито си снима крака в твърде близък план и го изтипоса в мрежата, за да се оплаче. Но тя хем се оплаква, хем не казва какво е станало и за какво иде реч, което още повече обезсмисля поста й.

Виждаме, че двата й пръста са бинтовани и разбрахме, че това се е случило в Италия, където е на почивка с мъжа си Явор Стефанов. Но каква е идеята на фотоса, освен да събере десет прегледа и пет лайка, потребители се чудят.

"Не казва дали е навехнато, дали е счупено, дали има мазоли от неудобни обувки... Нищо. Просто го пльосна тоя крак под носовете ни и... "да ви е сладко". Сори, ама аз лично това го съзрях, докато ядях. Как мислите, дали ми стана приятно и дали не си върнах обяда", пише потребителка в нета.

За щерката на Митко Цонев обаче подобни постъпки не са новина, тя винаги е показвала, че не й дреме и дори нарочно обича да скандализира. Е, няма да се превърне във втората Ким Кардашиян като инфлуенсър, то е ясно, но купон да става.

А нейният Явор Стефанов явно се забавлява и се кефи точно на тези й качества.

Източник: Crimesbg.com