Полина Спасова се оказа бизнесдама. Тя се занимава с продажба на детски дрехи. За целта има магазин във Велинград, както и онлайн платформа. Цените варират от 15 до 50 лв. за стока.

Очевидно доходите й от това й начинание са добри, тъй като младото семейство Георгиеви живее охолно, но за това спомага и доброто финансово положение на родителите на Поли, които не спират да им дават пари.

Все пак обаче Велинград е малко градче и не може да разчита само на местните жители, затова залага на рекламата. Според някои слухове информациите за раздялата между Полина и Благой, които се завъртяха в медийното пространство, са били именно с цел реклама.

Причините последователите на Полина да се усъмнят, че тя сама е пуснала слуха за краха с Джизъса, са, че точно преди сторито, в което казва, че още са заедно и не са се разделяли никога, публикува реклама на своя бизнес.

Не е лишено от логика, тъй като през последните дни се увеличи двойно интересът към нея и хората започнаха да следят повече профилите й в социалните мрежи. По този начин тя успя да пробута реклама на бизнеса си пред погледите на хиляди хора. Коварен номер, но очевидно за пари е готова дори на „раздяла“ с мъжа си.

Говори се, че Благой Георгиев е предложил толкова бързо брак на Полина от страх да не я изтърве, но не защото я обича чак толкова силно, а защото видял, че е изгодна партия, има имоти и пари, а той изхарчи почти всичките си спестявания.

Как обаче се намират жени, които все още искат семейство с подобен мъж, остава загадка. Очевидно не са сред най-умните, защото в случая става въпрос за женкар, който прави бебета под път и над път, а и харчи пари като за световно.

Припомняме, че неотдавна Златка Райкова изригна в публичното пространство, че е издържала Благо по време на връзката им и дори е плащала издръжките на децата му.

Източник: Уикенд