Живо и здраво да е четвъртото дете на Светлана Гущерова и Християн Гущеров. Както вече разбрахме, то е момиче, а родителите му избраха името Валентина. Така къщата се сдоби с две момченце и две момиченца, а блондинката обеща да не ражда повече.

Е, напълно й вярваме, че ще се спре, особено след като се разбра начина, по който Гущеров - старши е "честитил" на родилката за поредното си внуче. Добромир Гущеров е избеснял - буквално, според разкритията на хора от близкото му обкръжение. Той заявил, че му е дошло до гуша да слуша и чете как хората се подиграват с него и сина му, който освен да прави деца като заек, с друго не можел да се похвали.

"Хвана я тая, тоест тя го хвана и си мисли, че като подобри световния рекорд по размножаване, ще види какво - пари ли, коли ли, наследство ли?! Такива като нея са ми ясни отдавна, жалко, че на сина ми не са, макар да се е занимавал само с отрепки досега. Наследство ще видят дръжки! Като искат пари, да си ги изкарат сами", беснеел с право Добромир Гущеров.

И добавил, че е крайно време семейство Християн и Светлана да покажат, че могат да правят неща и извън кревата. Защото и ромите във Факултета и Столипиново раждат по десетина дечурлига, което не е особено постижение.

Е, ясно е, че реакцията на Добромир Гущеров е "сплескала" мераците на Светлана, която все си мислеше, че някой ден наивният дядо ще "клекне" пред толкова много внучета, но сметките й излязоха кривички.