Златка Райкова ще смени и Карен Хатчатрян с друг. В това са убедени всичките им познати, защото арменецът всъщност не е толкова богат и демонстрира изкуствено богат начин на живот.

За Карен се знае само, че се занимава с някакъв бизнес, но не е ясно какъв. Има слухове, че той прави по някоя далавера, изкарва много пари и после нищо. Затова кара автомобил на лизинг и има немалко кредити.

Всички около арменеца са убедени, че Златка ще му бие шута още щом разбере, че този мъж не е богаташ. Тя вече се напари с „бедняци“ и не искала и да чува за такива повече.

Неотдавна Мис Плеймейт 2007 разкри, че е издържала Благой Георгиев, докато са били заедно. Преди това пък изкара 5 години с ММА боеца Георги Валентинов, който не изкарва огромни пари.

Засега с Карен е друго, но по всичко изглежда, че е само временно. Щом се появи ново бебе на хоризонта и разходите скочат, Златка ще разбере, че и той не е богаташ и ще го натири, прогнозират хора от светските среди.

Припомняме, че наскоро Златка и Карен се сгодиха и предстои сватба. Не е ясно кой ще плати за нея, но по това може да се разбере дали арменецът е в състояние да издържа половинката си или е въздух под налягане, както се говори усилено.

Източник: Уикенд