Дни, след като близките и света изпратиха Матю Пери в последния му път, наяве излезе страшна, зловеща истина. Тя беше разкрита от бившата му приятелка Кейти Едуардс, с която екранният Чандлър Бинг е имал връзка в далечната 2006-та. След това Кейти временно става негов помощник, асистент и прекарва доста време със звездата.

Двамата се запознават съвсем случайно, по време на една от анонимните срещи на алкохолици, каквато е била и самата Кейти. Тя обаче не се посвени и не пожела да запази чистта паметта на Пери, а разкри публично, че е много вероятно той да е бил надрусан, по време на гибелта си.

Дни след погребението му: Зловещата истина за Матю Пери излезе наяве! (СНИМКИ)

"Матю обожаваше да пуши разни неща и да взима опиати. И винаги, почти абсолютно винаги, го правеше във вода. Имаше някаква страст към водата, обичаше да се опиянява в нея. Спомням си как веднъж едва го измъкнах от басейна на негов съсед, за да го прибера вкъщи, много трудно ми беше да го направя", разказа Едуардс.

Кейти съобщи още, че Матю я карал да ходи да му търси хероин, докато самата тя била бременна. Затова и била убедена, че Чандлър е загинал в джакузито, приел отново някакъв вид наркотик.

Почитатели на Пери обаче скочиха срещу нея бесни и я обвиниха, че трупа мръсна слава на гърба на любимеца им. И е много вероятно наистина да е така.