За пореден път доказваме на какво сме способни, срамота!

Дни след като бе обявена за големия победител в музикалния формат X Factor, кралицата на зрителите Жана Бергендорф не спира да плаче. Момичето е съкрушено от жестокия удар, който й нанесоха, без капчица милост. И напълно незаслужено.

Отново показахме, че от завистта и злобата по-големи няма. Макар повечето зрители да се радват на успехите на певицата и да се гордеят с победата й, се появиха и такива, които упорито клеветят Бергендорф, обвинявайки я в купена победа.

janaЗлите езици по форумите не спират да говорят, че финалистът в шоуто е нагласен като доказателство за това бил фактът, че Жана нито веднъж не е отишла на елиминации. Което според меломани, е напълно невъзможно.

"Дори Ана Мария и Наско, които имат най-огромните фенклубове, се явиха веднъж на елиминации. Да не говорим за останалите. А Бергендорф нито веднъж не беше предизвикана на двубой. Само нея оставиха напълно спокойна от началото до края на шоуто. Какво ви говори това и защо Атанас, който всички знаеха, че е с най-много привърженици, остана втори?!", питат потребители, които очевидно са симпатизанти на всеки друг във формата, но не и на реалния победител.

Всичко това се отразило много зле на самата Жана, която не може да сдържи сълзите си от несправедливите обвинения. Защото един поглед върху страницата на формата във Фейсбук е достатъчен, за да се види, че хората масово я подкрепят и да се мисли за нагласена победа, е меко казано нелогично.