Дали е взел правилното решение като си тръгна от Би Ти Ви - това се чуди днес бившият вече водещ на "Преди обед" - Сашо Кадиев. Припомняме, че думата му вече е казана, документите са подписани, а телевизията му устрои празнично изпращане и му каза "сбогом". Демек, връщане назад няма...

Но правилно ли постъпи Мамин Сашко, който само дни по-късно бе застигнат от нова драма, при това заедно с приятелката му Ивелина Чоева. За да се разтуши от емоциите покрай ефира, синът на Катето Евро реши да хване любимата си и да я заведе на романтично пътуване в Италия.

Още щом кацнали в Милано обаче, се оказали не в рая, а сред апокалипсис. Те попаднаха точно на адската буря, унищожила половин страна и буквално попиляла Милано. То не са паднали дървета, то не са смачкани автомобили, то не е чудо - новините показват кадри от ужаса там, на който лично се натъкнали Сашко и годеницата му.

"Ох, егати късмета! Вече се чудя дали не направих гаф като напуснах и не дръпнах за опашката дявола. Сега и Ивелина ако реши да ме зареже, щото й щукнало нещо, вече ще съм убеден, че е така", опитва се да се майтапи Кадиев, но наистина е притеснен от това, което са заварили на Богуша.

А колкото до това кога годеницата му ще се превърне в съпруга, още не е ясно. Пък и сега парите му ще са намалени наполовина, та знае ли се...