Броени дни остават до така очакваната сватба на Златка Райкова с Карен Хачатрян. Както знаем, двамата вече имат свое общо дете, което също е момче - като първородния й син от Благой Георгиев. Досущ като при малкия Благойчо, Райкова кръсти и второто си дете на баща му - Каренчо...

В момента бившата плеймейтка е в трескава подготовка за венчавката си, но заяви, че не прави нищо сама, а съобразява всеки един детайл около събитието с известна и адски добра астроложка. "Вярвам в тази наука и ще спазя всичко, което ми казват звездите. Цял живот съм чакала и този момент, и този мъж най-вече, затова не мога да си позволя да направя и една погрешна стъпка", обяснява блондинката.

Дни, преди сватбата: Златка Райкова избухна с разкритие за Карен и Джизъса! (Благой не вярва на ушите си)

Запитана от свои фенове какви са арменците като мъже, тя буквално взриви нета с думите, че за разлика от българите, арменците много държат и се грижат за жените си и за семействата си. Смятайте кого "захапа" Златито и каква антиреклама направи на Джизъса.

И още нещо - Райкова даде да се разбере, че синът й от Георгиев изобщо не се вижда с баща си, защото му е противопоказно. "Благойчо се вижда и общува само с хора, които са подходящи, които са добри и се вълнуват истински от него. Други не му трябват", отсече Златка.

Колкото до бебето си, тя заяви, че ще го покаже на всички чак след кръщенето му.