Всеки момент се очаква да й изтекат водите, а тя обикаля плажовете в жегата. Половинката на мафиотския син Иво Карамански - младши се пусна на снимки в мрежата и показа, че се забавлява на макс. Антоанет Пепе е на плаж, но не на морето, а в столицата, защото лекарите изрично й забранили да пътува.

"Искаше ми се за последно преди раждането да направим един скок до моренцето, но ми казаха, че е опасно. Всеки момент трябва да се роди бебето, а и вече ми е четвърто раждане, така че трябва да съм внимателна. Ами... какво да правя - слушам ги и изпълнявам", смее се Пепе и показва как си хапва вкусно плато с плодове.

Както знаем, тя наскоро навърши 34 години, а вече има три деца от двама мъже. Любопитното е, че и двамата й бивши се казват Филип, а Иво наруши тази традиция. Антоанет Пепе е по-възрастна от младия Карамански с цели седем години, но явно за него това не е проблем.

Нещо повече - двамата са заедно от две години, а той поискал да си направят бебе още в началото на връзката им. "Тогава не бях съгласна. Казах си, че това е лудост. Той е по-малък, още не сме се опознали добре, а и за мен това ще е четвърто бебе. Хората ще си кажат - тая пък не спря да ражда", обяснява Пепе. И твърди, че днес е най-щастливата и обичана жена на света.

Източник: Crimesbg.com