Християна Лоизу нашумя навремето в Х Фактор, където показа, че има голям глас, но уви, впоследствие кариерата й не успя. Всъщност с доста наши таланти става това през годините - нали не си дресат дупарите и не вият на чалга, как да успеят...

Тази година обаче Хриси напомни за себе си и още как - тя и Владо Зомбори бяха находките на "Като две капки вода", а Лоизу заслужено остана на финала. Тя смая всички не само с гласови данни, но и с факта, че излизаше на сцената и репетираше с часове бременна.

Бебето й трябва да се роди всеки момент, а Лоизу замина да чака термина си в Кипър, откъдето е родом. Преди ден тя взриви мрежата със снимки, каквито никога не е пускала, а именно - без дрехи.

Знаем, че Християна е доста сдържана, възпитана и дори срамежлива, а горещите и предизвикателни стойки и чупки не са й по вкуса. Сега обаче се реши да се снима гола по две причини - едната е, за да има спомен от първата си бременност и да покаже на жените колко красиво е женското тяло в този период, а втората... А втората, според нейни близки познати, е някакъв таен ритуал, който се прави във вода на лунна светлина, за да донесе късмет и безпроблемно раждане на нея и бебето.

"Това и типично кипърски ритуал, но е интересен и красив", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com