Колкото обичан и ценен бе актьорът Андрей Баташов - преди и след гибелта му, толкова одумвана и дори мразена е вдовицата му. Боряна Баташова след дни ще влезе в домовете на зрителите с участието си в "Денсинг старс", с което очевидно се бори за рейтинг.

Знаем, че тя се води актриса, но постиженията й като такава, са меко казано спорни... Скандалите около нея през годините са много, а най-бурният от тях бе за наследството на Баташов, за което тя имаше огромни разправии със свекърва си.

Днес обаче Боряна реши да заяви нещо нечувано, а именно, че дарила всичко, което получила от Андрей. Това било само част от жилището, в което двамата живеели, но тя дарила тази част на двете му племеннички. Дали това е вярно, разбира се, могат да го потвърдят или отрекат лично те.

Баташова заяви, че с Андрей са нямали развод и затова още носи фамилията му като негова съпруга и вдовица.

"Ние с Андрей се погледнахме и се познахме. Това беше любов от пръв поглед. А всичко, което съм чувала за себе си през годините, е лъжа. Тръгна оттам, че отидох на концерт на Георги Христов, на който трябваше да бъдем двамата с Андрей. Почетох паметта му по този начин", заяви Боряна.

Източник: Crimesbg.com