Златка Райкова за пореден път втрещи последователите си като се чудим това нарочно ли е, или наистина така разсъждава... Както знаем, тя е бременна от Карен Хачатрян, на когото трябва да роди бебе буквално до дни. Вместо да е отдадена изцяло на мечти и радости по съвместното им бъдеще обаче, Златито откровено заяви пред феновете си, че не е изключено с арменеца да се разделят.

"Знам, че като се роди бебето ни, ще си го гледаме ние двамата. Няма да взимаме бавачки, нито пък ще го изтърсим на бабите да го дундуркат. То ще е наша отговорност. Е, да, не изключвам вероятността с Карен да не останем завинаги заедно, а да се разделим и всеки да продължи живота си с нова половинка, но пак ще сме родители на нашия бебо", разсъждава Райкова.

Последователите й останаха втрещени от думите й и я попитаха защо изобщо е с Карен и била ли е някога истински влюбена в него?! "Ако беше, нямаше изобщо да ти мине такава мисъл през главата. Та вие още нищо не сте видели от трудностите на съвместния живот... луда ли си?!", коментират потребители.

А други заявиха убедено, че това е доказателството, че Русата Златка е била влюбена реално само в Благой Георгиев, докато Карен е просто негов заместител.