Това, което предстои да видим в "Ергенът" тези дни, не се е случвало досега. Събитията екалират дотам, че Алек Младенов ще бъде принуден да вземе безпрецедентно решение и да накара участничките да вият от ужас, но... късно е, чадо...

Дивашки скандал ще се разиграе в имението, където още почти в началото на общото си съжителство, момичетата ще покажат нечувана злоба и омраза една към друга. На косъм се разминават от физическа саморазправа, а това, което ги спира, са единствено бързите реакции на екипа на продукцията и заплахата от тлъсти неустойки по договора.

Следва обаче и друго - поредната "игра" в сценария дотолкова изтощава една от момите, че тя буквално припада и положението става критично. Това също ще допринесе за промени в правилата, а Алек ще им скрие шапките във втората вечер.

Тогава Младенов ще подари адски малък брой рози на очакваната Церемония на розата, с което също ще бъде пръв в трите сезона. Любопитно е, че една от участничките пък ще набере смелост и очи в очи ще признае на хубавеца, че е луда от любов по него.

Дали това ще бъде Виктория Асенова, предстои да видим, но за момента тя най-сериозно "манифестира" чувствата си към Младенов.

Източник: Crimesbg.com