След като свършиха новите епизоди  на  „Черешката” от Нова тв претоплиха, но и загориха манджата, като започнаха да излъчват стари епизоди. И то с едни от най-омразните на публиката хора. Като учителя по история Емил Джасим и булята на екс президента Деси Плевнелиева.

Див скандал срещу „Черешката”: Зрителите попиляха Емил Джасим, поругал Дякона и лигавата Деси Банова!

Зрителите като един скочиха на бившия кандидат за депутат, който преди няколко години се прочу със скандала, в който той охули най-голямата българска светиня Дякона Левски. Джасим нарече Апостола комиксов герой, дори го назова и с л..но. Но за свое оправдание той се позова, че чул гнусотията в разговор на децата на свои приятели.

Див скандал срещу „Черешката”: Зрителите попиляха Емил Джасим, поругал Дякона и лигавата Деси Банова! - Снимка 2

Див скандал срещу „Черешката”: Зрителите попиляха Емил Джасим, поругал Дякона и лигавата Деси Банова! - Снимка 3

А възмутените хора се заричат тая седмица да пропуснат епизодите заради Емил Джасим, който обиди всички българи: „Тоя уродлив подвид изобщо не трябва да бъде даван по телевизията, дори публичен разстрел няма да ме удовлетвори. А булята на Плевнелиев седи чудесно до него с върховната си тъпота!Но този, който поруга Лески отдавна е труп, може би затова го канят да ни припомнят за гнусната му малограмотна особа!”, „Деси е отвратителна и непрекъснато дрънкаща латерна! Толкова е досадна и лигава, че на човек му иде да се гръмне като я слуша как се прави на велика журналистка!”