Диона мина всякакви граници

След като от рап, стана чалга певица, Диона няма спирачки. На неприличното и дори вулгарно поведение.

Дали защото преживя голяма лична драма и се раздели с мъжа, в който се кълнеше, че е нейната сродна душа, а той й кръшна, но певицата става все по-разкрепостена.

Диона удари дъното!Срамните й снимки подпалиха нета(Виж тук)

Диона не само гази правилата, но става все по-предизвикателна. Последните й снимки обаче минаха всякаква граница и подпалиха нета. Те по-скоро прилягат на актриса от филми за възрастни, отколкото на изпълнителка от лекия бранш на музиката.

Въпреки че доста от колежките й от поп фолка прилагат този прийом, за да станат известни и да се „набият на очите“ на загорелите мачовци, фотосите й не предизвикаха мечтаната реакция. Феновете я заклеймиха, а към нея заваля канонада от негативни коментари.

Диона удари дъното!Срамните й снимки подпалиха нета(Виж тук) - Снимка 2

„Това което правиш, минава всякакви граници. За еротично списание ли се снимаш, в розови филми ли участваш и какъв пример за морал даваш на младите“,“Да ми дадат едно голямо дърво, че да ги подхвана всички тези…“, „Преди те харесвах повече, имаш дарба, но я пропиляваш с лека ръка. Не  е това начинът да се прочуеш,просто се излагаш и то много“, „Засрами се и се вземи в ръце!Удари дъното!“, са само част от коментирате на потребителите на нета.

Дали Диона ще се осъзнае или ще продължи по пътя надолу, само тя си знае.